Як приготувати в духовці рибу у вершках

by admin

Це неймовірно смачна страва. Ніжне рибне філе, яке тане у роті, запечене у вершково-сирному соусі.

Подробиці

  • 150 г філе риби на ваш вибір
  • 150 г броколі
  • сіль, перець
  • 2 яйця
  • 200 г вершків (20%)
  • 50 г сиру

Філе риби помийте, наріжте, посоліть, поперчіть. Помийте й розділіть на суцвіття броколі. Покладіть все у миску й перемішайте.

Заливка:

Візьміть посудину, збийте в ній яйця з сіллю, додайте вершки та натертий сир, змішайте все разом.

Приготування:

Рибу з броколі перекладіть у змащену олією форму, залийте вершково-яєчним соусом, який приготували, розподіляючи рівномірно сир. Поставте у духовку запікати під кришкою протягом 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Ваша страва готова, подавайте до столу. Смачного!

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.