Як приготувати соковиту моркву по-корейськи

by admin

Смачна та ароматна, хрустка та пікантна — саме такою є морква по-корейськи. Улюблениця багатьох. Приготуйте і собі добрячу миску. Надовго вона не затримається в холодильнику. Рецепт приготування читайте далі у статті.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • морква — 1,5 кг;
  • цукор — 4 ст.л.;
  • сіль — 2 ст.л.;
  • оцет 9% — 5 ст.л.;
  • чорний мелений перець — 2 ч.л.;
  • паприка — 2 ч.л.;
  • коріандр — 2 ч.л.;
  • часник — ½ головки;
  • олія — 100 мл;
  • гострий перець.

Як приготувати

Натріть моркву на тертці для корейської моркви. Якщо такої немає, тоді наріжте на тонкі смужки ножем. Посипте цукром. Посоліть. Додайте оцет та ретельно перемішайте. Поставте в холодильник на 30 хвилин.

Тепер в моркву можна додати перець, паприку, коріандр, часник та за бажанням гострий перець. Олію нагрійте. Моркву заливають, коли вона стане дуже гаряча. Ретельно все перемішайте. Поставте моркву в холодильник на кілька годин. Вона має настоятись, щоб спеції та всі аромати перемішались.

Морква готова. Вона соковита та пікантна. Смачного!

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.