Як приготувати м’які кекси: на що замінити вершкове масло

by admin

Кекси – популярний кондитерський смаколик, правильно навчитися готувати який мріє кожна господиня.

На перший погляд, нічого складного у створенні цієї страви немає.

Подробиці

Випічка далеко не завжди виходить м’якою та повітряною, хоча рецептура повністю дотримувалася. Це пов’язане з використанням вершкового масла.

Цей інгредієнт хоч і допомагає розм’якшити кондитерський виріб, але рослинна олія справляється з цим завданням значно краще: кекси виходять ніжними та пористими.

Рецепт кексів на олії

У ємність через сито потрібно просіяти 200 г борошна і додати до неї сіль та половину чайної ложки соди.

Далі до борошна додайте два яйця, збиті зі 150 грамами звичайного цукру і половиною чайної ложки ванільного.

Тепер черга рослинної олії. Бажано взяти оливкову: так страва буде набагато кориснішою.

Досить 125 мілілітрів цього інгредієнта. Яєчно-борошняна суміш з рослинною олією ретельно перемішується протягом хвилини.

Додається півсклянки молока. Знову все перемішуємо. Маса розливається у форми для випічки і вирушає до духовки на півгодини.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.