Як правильно перемішувати тісто, щоб млинці не вийшли «гумовими»

by admin

Приготувати тонкі м’які млинці виходить далеко не завжди.

Досвідчені господині знають, що можна отримати гумову страву в тому випадку, якщо неправильно перемішувати.

Подробиці

Що важливо знати?

Під час додавання борошна часто утворюються грудочки. Навіть якщо додавати його у просіяному вигляді та маленькими порціями, то грудочки все одно можуть залишитися.

У цей момент господині починають активно помішувати саме тісто.

Якщо занадто довго вимішувати тісто, щоб позбутися грудок, воно стане жорстким і несмачним.

Як правильно діяти?

Акуратно перемішайте тісто, щоб видалити основну частину грудочок. Однак не потрібно намагатися виправити ситуацію на цьому етапі.

Достатньо просто дати тісту відпочити.

Оцініть його консистенцію через 15 хвилин.

Як правило, від грудочок не залишиться і сліду, а якість тіста та готових млинців не постраждає.

Досвідчені господині при приготуванні млинців дотримуються цього простого правила.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.