Дмитро Кулеба та Мелані Жолі обговорили шляхи передачі Україні більше систем ППО

by admin

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в Італії провів зустріч з канадською колегою Мелані Жолі. Вони обговорили надання Україні додаткових систем ППО.

Про це Дмитро Кулеба повідомив у Twitter.

«Обговорили наступні кроки, які можуть зробити країни G7 для надання Україні додаткових систем протиповітряної оборони з усього світу. Завтра на міністерському засіданні G7 ми зустрінемося з країнами та інституціями, які мають потенціал для цього. Давно пора», — йдеться у дописі.

Дмитро Кулеба поінформував Мелані Жолі про варварський російський удар по Чернігову та його житлових кварталах, який забрав життя 18 невинних людей.

«Я вдячний Канаді за підтримку, зокрема за активну роль у поверненні примусово депортованих до росії українських дітей та допомогу в гуманітарному розмінуванні», — написав він.

Як повідомляла АрміяInform, 17-19 квітня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відвідає Італію для участі в міністерській зустрічі «Групи семи». Він обговорить надання Україні додаткових Patriot та інших систем ППО.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.