Що зробити, щоб соус вийшов «глянцевим», як у ресторані

by admin

Багато господарок давно звернули увагу на наступний факт: домашній соус сильно відрізняється за своїми зовнішніми ознаками від ресторанного.

Більшості кулінарів не вдається приготувати у себе на кухні ту саму «глянцеву» страву.

Подробиці

Можливо, за своїми смаковими якостями самостійно приготований соус і не сильно відрізнятиметься від пропонованого в закладах громадського харчування.

Але ж хочеться, щоб і «своя» страва блищала і виглядала такою ж апетитною.

І зробити це набагато простіше, ніж здається. Досить використати популярний продукт.

Нижче описаний лайфхак допоможе при приготуванні майже будь-якого різновиду соусу.

У чому полягає хитрість кухарів

Кулінари-професіонали надають блиску соусу за допомогою звичайного вершкового масла.

Цей продукт повинен бути доданий до страви на заключному етапі його приготування.

Використовувати багато вершкового масла не потрібно: ефективність продемонструє один невеликий шматочок.

Є ще один важливий момент. Пов’язаний він з температурою продукту. Бажано використовувати вершкове масло, яке щойно взято з холодильника.

Продукт не дасть ефекту “глянцевості”, якщо буде кімнатної температури.

Крім того, в жодному разі не можна допускати кипіння вершкового масла. Соус необхідно прибирати з плити відразу після того, як шматочок доданого масла розтанув.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.