Чому в ресторані варять овочі у газованій воді

by admin

Овочі є важливою частиною раціону, тому що в їх складі міститься велика кількість вітамінів та антиоксидантів.

Не всі люблять їх вводити до свого раціону з однієї простої причини: не виходить смачно приготувати продукт.

Подробиці

При спробі відварити будь-яку готову овочеву суміш з магазину виходить страва, яка не викликає особливого інтересу.

Однак у ресторанах овочеві страви завжди виглядають яскраво, чудово тримають свою форму і мають приємні смакові якості.

Справа в тому, що професійні кухарі користуються простим секретом.

У чому він полягає?

Відомо, що досвідчені кулінари не використовують для варіння звичайну воду. Замість неї застосовується мінеральна газована вода.

Завдяки цьому овочі виходять хрусткими та апетитними.

Також варто зазначити, що продукт не втрачає свого яскравого відтінку.

Тому на тарілці такі овочі виглядають надзвичайно апетитно.

Важливо пам’ятати, що приготування овочів на основі мінералки значно скорочує час приготування, тому швидко можна приготувати смачний і корисний гарнір.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.