Зеленський прокоментував схвалення закону про мобілізацію

by admin

Президент Володимир Зеленський прокоментував схвалення Верховною Радою України нового закону про мобілізацію. Як передає кореспондент УНІАН, свою оцінку документу глава держави дав на спільному брифінгу з президентами Литви Гітанасом Наусєдою та Польщі Анджеєм Дудою у Вільнюсі.

Зокрема, у президента України запитали, чи новий закон про мобілізацію змусить українців, які виїхали за кордон, долучитися до Збройних сил України.

“По-перше, хотів би, щоби усі розуміли: у нас війна. І початок війни – це воєнний стан. Із запровадженням воєнного стану впроваджується мобілізація. Мобілізація йде, і згідно термінів відповідного законодавства, продовжувалась кожні три місяці українським парламентом. Постійно з початку війни. Нічого нового не існує”, – сказав Зеленський.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.