Зеленський повідомив, чого варто очікувати від першого Саміту миру

by admin

Президент України Володимир Зеленський повідомив, чого варто очікувати від першого Глобального саміту миру, який відбудеться у червні в Швейцарії. Як передає кореспондент УНІАН, на спільному брифінгу з президентами Литви Гітанасом Наусєдою та Польщі Анджеєм Дудою у Вільнюсі глава держави поінформував, що запросив 12 країн-партнерів Ініціативи трьох морів (Тримор’я) не лише взяти участь у першому інавгураційному Глобальному саміті миру, а й долучити до саміту лідерів інших країн.

“Важливо, аби світова більшість реально своїми діями об’єдналась заради справедливого миру – так само, як усі об’єднані щодо цього у риториці”, – сказав Зеленський.

Президент нагадав, що Саміт миру відбудеться у червні. Глава держави сказав, що дата проведення саміту буде оголошена трохи пізніше. Він вірить, що більшість країн цивілізованого світу і тих, які підтримують справедливий мир, братимуть участь у цьому заході.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.