У Зеленського відреагували на “злитий” у ЗМІ мирний план Туреччини

by admin

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що завершення війни має відбуватися на основі української “Формули миру”.

“Без спекуляцій і без ілюзій. Немає жодних альтернативних “мирних планів”, які передбачають “не/програш РФ”. Є лише безумовна Формула миру, запропонована президентом Зеленським, яка ґрунтується на обов’язковості повного виходу РФ із території України, повернення до міжнародного права з переглядом ролі міжнародних інститутів, об’ємної юридичної та фізичної відповідальності за акт агресії і відповідних масштабних компенсацій”, – написав він у Telegram.

Подоляк зазначив, що інші “плани” лише свідчать про бажання продовжити війну через заморожування, ескалацію та збереження російського агресивного режиму.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.