Рада ухвалила “нову” мобілізацію: Жорін висловив негатив як військовий

by admin

Максим Жорін з третьої штурмової бригади, яка захищає Авдіївський напрямок, висловив негатив у зв’язку з тією версією мобілізації, яку сьогодні ухвалила Рада.

Критику щодо норм законопроекту №10449 заступник командира 3 ОШБр висловив через поблажливість його норм щодо ухилянтів. Закон має бути жорсткішим, акцентував Жорін.

“Коротко по ухваленому закону – на мою особисту думку, він мав бути більш жорстким. В частині відповідальності ухилянтів особливо, бо зараз не бачу там дієвих норм взагалі”, – написав він в соціальних мережах.

Жорін також розкритикував закон про зниження призовного віку в Україні до 25 років – вважає, що адекватно було б зробити вік меншим. “Знизити ще, бо військо потребує молодих здорових людей”, – пояснив.

Військовий навів приклад боїв, в яких бере участь 3 ОШБр: в них більш енергійними є саме молоді люди. Також такі українці більш вмотивовані воювати, оскільки росли за часи незалежної України, додав він.

Резюмував публікацію Жорін саркастичним “резюме”: країна має радіти, що нардепи ухвалили хоч щось з огляду на те, як “наполегливо” вони голосували і розглядали законопроєкт кілька місяців.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.