Британія готує план щодо оборонного потенціалу: він передбачає кошти на ядерну енергетику

by admin

Прем’єр Британії Ріші Сунак має намір виділити щонайменше 441 млн доларів до 2030 року на ядерне стримування й енергетичну інфраструктуру Сполученого Королівства в рамках зусиль, спрямованих на збереження галузі та захист країни
У виданні зазначили, що щонайменше 252 мільйони доларів буде інвестовано в Барроу-ін-Фернесс, місто на північному заході Британії, де розташована британська програма атомних підводних човнів, з метою відродження цієї території протягом наступних 10 років.

Ще близько 445 млн доларів буде спрямовано на навчання та підвищення кваліфікації до 2030 року в оборонному та цивільному ядерному секторі.

У понеділок, 25 березня, міністр оборони Грант Шаппс також представить у парламенті відповідний документ “Оборонні ядерні підприємства”, який визначатиме подальші дії з модернізації потенціалу атомних підводних човнів Великої Британії.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.