Україна отримає від Фінляндії гуманітарну допомогу на 35 млн євро

by admin

Кошти передбачені на гумдопомогу, тимчасове житло та підтримку держуправління

Уряд Фінляндії виділив Україні 35 млн євро. Ці кошти передбачені на гуманітарну допомогу, тимчасове житло та підтримку державного управління.

За інформацією МВС Фінляндії, основні гуманітарні потреби пов’язані з продовольчою безпекою, захистом та грошовою допомогою.

Тож, на прохання України, Фінляндія надасть тимчасове житло для щонайменше 200 українських родин, які втратили свої будинки, а також близько десяти мобільних житлових блоків для використання рятувальниками, повідомила телерадіокомпанія Фінляндії Yle.

Крім того, кошти скерують до спільного фонду державного управління, який перебуває у підпорядкуванні Світового банку. Кошти з цього фонду використовують, зокрема, для виплат зарплат у державному секторі.

Зазначимо, що у липні у своєму додатковому бюджеті уряд Фінляндії передбачив виділення 70 млн євро на допомогу Україні. Рішення, які зараз ухвалили, стосуються половини цієї суми.

USETI – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

КОНТАКТИ

Для нас дуже важливий зворотній зв’язок від Вас.

 

Якщо у вас виникли питання, ви можете написати нам.